Hi(gh) Summer x Lizet Greve

Ontdek nu onze sprankelende nieuwe High Summer x Lizet Greve collectie, met te gekke tassen in felle kleuren en diverse prints. Dit is het resultaat van een bruisende samenwerking met Lizet Greve, de altijd kleurrijke stylist, influencer en lifestyleblogger. Lizet Greve bewijst dat door in te spelen op de trends, je met verrassende kleuren de perfecte zomer look creëert!

Felle kleuren

Felle kleuren, opvallende prints en bijzondere vormen zijn deze zomer niet meer weg te denken. You love it, or hate it. And we love it! Dat betekent niet dat we al onze tijdloze en minimalistische tassen aan de kant moeten zetten. Zie deze trend als een echte eye-catcher om je stijlvolle en simpele look extra pit te geven! En zo zit er genoeg pit in de collectie van Lizet. Go extra met de Handbag Lynn in de toffe kleuren groen of paars. En je kunt ook nog eens matchen met je dochter, met de Handbag Mini-Me Aubrey – hoe schattig! Iets wat Lizet ook al te graag met haar dochter doet.

De shoppers

Een tassentrend die niet alleen stijlvol is maar ook functioneel. Go big met Shopper Saint met het heerlijke luipaardprintje, dat meteen de aandacht trekt. Deze tas is niet alleen ge-wel-dig voor onze printliefhebbers, maar ook lekker ruim en ideaal voor een dagje uit. Zeker met het drukke gezinsleven van Lizet is deze shopper perfect voor een dagje weg. Deze shopper biedt genoeg ruimte voor alle belangrijke essentials die niet mogen ontbreken! Met deze tas ben jij (met of zonder kids) helemaal klaar voor de dag!

Het geblokte details

Niet alleen felle kleuren maken indruk, we mogen de modellen met de te gekke geblokte details absoluut niet vergeten. Bottega vibes it is! De Crossbody Pearl en Crossbody Sunnyvale zijn absolute toppers uit deze collectie. Perfect van formaat en net even iets anders dan de rest van de collectie. Heb jij nog een leuk avondje met vriendinnen op de planning? Dan is de Crossbody Sunnyvale perfect als je je handen vrij wilt hebben; je belangrijke spullen, inclusief je telefoon, zitten veilig opgeborgen zonder dat de tas in de weg zit!

Dit was nog maar een klein voorproefje van de collectie. De Cowboysbag X Lizet Greve-collectie bevat nog veel meer te gekke tassen in allerlei toffe kleuren. Ben jij net zo enthousiast geworden als wij? Bekijk dan zeker de website! Of je nu een dagje op stap gaat met vriendinnen of een avontuur plant met de kinderen, onze nieuwe High Summer-collectie speelt in op de trends van deze zomer! Ben jij er klaar voor om er deze zomer net zo trendy bij te lopen als Lizet Greve? Wij wel!



Genoemde producten