Wedding Season

Het zonnetje laat zich zien en de jurkjes kunnen uit de kast gehaald worden. Maar deze heerlijke temperaturen betekent ook dat het bruiloftseizoen weer voor de deur staat. Gelukkig heeft Cowboysbag een ruime keuze aan stijlvolle tassen die perfect passen bij dit seizoen. Ben je binnenkort te gast op een bruiloft? Dan heb je natuurlijk de perfecte outfit nodig, inclusief een bijpassende tas. 

Classical wedding 

Ook als bruidsmeisje wil je natuurlijk stralen in de perfecte outfit. En wat maakt je look helemaal af? Een geweldige tas! Hoe leuk is het om zelf ook een vleugje van het thema ‘wedding vibes’ toe te voegen aan je outfit? De schitterende Crossbody Pearl, ontworpen in samenwerking met Lizet Greve, is dan dé perfecte keuze. Met deze tas aan je zijde, ben je gegarandeerd een stijlvolle verschijning op het bruiloftsfeest. 

Bohemian wedding 

Als gast op een bohemian bruiloft wil je schitteren in een outfit die deze speciale gelegenheid weerspiegelt. En wat maakt jouw boho-look echt af? Nou, een tas die net zo speels en betoverend is als de omgeving natuurlijk! De Baguette Trimmer, met zijn zwierige franjes, is gewoon perfect om jouw bohemian stijl een lift te geven.  Deze tas is een must-have voor elk boho-gast. Dus laat je meevoeren door de charmes en dans lekker mee onder de sterren op deze magische dag vol liefde en vreugde. 

Beach wedding 

Tijdens een strandbruiloft is het niet alleen belangrijk om te stralen in je outfit, maar ook om praktisch te zijn zonder de beachy vibes te verliezen. En wat past daar perfect bij? Een tas die zowel stijlvol als functioneel is, natuurlijk! De crossbody Britt Double met zijn lichte kleuren en zomerse details, is de ideale metgezel voor jouw strandavontuur. Ontworpen om je essentiële spullen veilig op te bergen terwijl je toch kunt genieten van het zand tussen je tenen. Deze tas is een absolute must-have voor iedereen die zich wil laten meevoeren door de magie van een strandbruiloft. 

Of je nu straalt op een klassieke bruiloft, danst onder de sterren op een bohemian ceremonie of geniet van de zeebries op een strandbruiloft, Cowboysbag heeft de perfecte tas om jouw look compleet te maken. Met stijlvolle ontwerpen en hoogwaardige materialen biedt Cowboysbag niet alleen een accessoire, maar een statement dat jouw unieke persoonlijkheid en stijl weerspiegelt op deze bijzondere dag. 



Genoemde producten