De ideale tas voor op vakantie!

Je gaat op vakantie en neemt mee. Keuzestress, we kennen het allemaal. Naast het bedenken van leuke outfits (voor zowel overdag als in de avond) horen daar een paar leuke maar ook handige tassen bij. Ga je op een echte “to do vakantie” of lig jij liever op een bedje aan de Costa del Sol? Wij hebben de ideale tassen die jouw vakantie helemaal afmaken.

Tijd om naar het strand te gaan

Je strandtas. Een van de belangrijkste tassen die er maar zijn (als je het ons vraagt). Niet alleen handig om te gebruiken voor op het strand, maar ook als handbagage. Ideaal om net nog even wat extra spullen in mee te smokkelen omdat deze niet meer in je koffer passen. Een echte must-have voor op vakantie, je stopt er met gemak je handdoek in, spelletjes, water, snacks, noem maar op.

Fietsend de stad verkennen  

Een fietstocht op de planning om de stad te verkennen? Dan heb je geen zin om de hele dag te sjouwen met een veel te grote tas die je alleen maar zweetdruppels bezorgt. Daar is het gewoon simpelweg te warm voor. Daarvoor is de crossbody ideaal. Klein van formaat, je hebt je handen vrij en hij voelt niet zwaar aan. En het beste van alles, de belangrijkste benodigdheden heb je bij je en al het overbodige kun je dus lekker thuislaten. De Citybag Whitney of de Double Britt Crossbody in de kleur ‘Elemental Blue’ is een echte eyecatcher en maakt jouw look fietsend door de stad helemaal af.

Dinner ready  

Voor de echte Bourgondiërs onder ons, er is niets zo fijn als na een dagje struinen je heerlijk op te doffen voor een avondje uit. Een toffe schoudertas of handtas mag dan natuurlijk niet ontbreken om deze avond dé finishing touch te geven. De Handbag Aubrey en Crossbody Sunnyvale zijn echte eyecatchers uit deze collectie. Perfect van formaat en net even iets anders. Heb jij een diner op de planning? Kies dan voor een van deze pareltjes.

On the go

Voor de echte avonturiers die veel onderweg zijn, is een goed zittende en ruime backpack een absolute musthave. Of je nu kiest voor de Backpack Copper of de Backpack Edson, beide modellen hebben een ideaal formaat met veel opbergruimte. Deze backpacks zijn gemaakt van hoogwaardig leer, wat niet alleen zorgt voor duurzaamheid, maar ook voor een luxe uitstraling en prettig om te dragen!

Andere vakantieplannen? Niet getreurd we hebben genoeg te gekke modellen in allerlei formaten en mooie kleurtjes. Of je nu een rustige strandvakantie plant, een avontuurlijke roadtrip maakt, of een culturele stedentrip overweegt, wij zorgen ervoor dat je deze zomervakantie de ideale tas meehebt!



Genoemde producten