De tassentrends van hét moment!

We gaan weer richting het derde seizoen van het jaar, al vragen we ons af of de zomer al wel begonnen is. Dit is dan ook het juiste moment om de balans op te maken. We hebben trends zien komen en gaan. Zo namen we begin dit jaar afscheid van onpraktische tassen en zeiden we hallo tegen nieuwe tassentrends voor de zomer. Welke tassen zijn nu populair en de investering waard? We zetten de hotste tassentrends van dit moment op een rij.

Never too much colour

Felle kleuren, opvallende prints en bijzondere vormen; it’s never too much! Dat zegt niet dat we volledig afscheid moeten nemen van minimalistische en tijdloze designs. Zie het gewoon als een verrijking van je tassengarderobe.

Het geblokte detail

Niet alleen felle kleuren maken indruk, het geblokte of gevlochten detail (hoe je het ook wil noemen) maakt ook veel los in de modewereld. De Crossbody Pearl en Crossbody Sunnyvale zijn absolute toppers die perfect aan deze trend voldoen. Heb jij ze al gespot op de website?

Bijzondere vormen en prints

Bijzondere vormen en opvallende prints, tegenwoordig weet je gewoon niet meer waar je goed aan doet. Van grote opvallende hengels met een kleine body tot aan een tas volledig gecoverd met bloemen of tijgerprint. Maar zeker niet onbelangrijk om het praktische aspect in je achterhoofd te houden.

Oversized it is

Niet alleen zijn we gek op oversized kledingitems, ook zijn de baggy tassen helemaal hot. En we snappen waarom. Alles wat je als vrouw nodig hebt, of je nu naar je werk gaat of een weekend weg, alles past erin. En je hoeft je geen zorgen te maken of je er wel ‘trendy’ bijloopt, want geloof ons, dat doe je!

Metallic all the way

Alsof we er geen genoeg van kunnen krijgen: van broeken, jackets, cowboylaarzen tot aan tassen. Zilver of ook wel metallic (zoals onze echte kenners zeggen), domineert de markt. Je ziet het werkelijk waar overal en we hebben het idee dat deze trend voorlopig nog niet voorbij is en zeker thuishoort in één van de grootste trends van het jaar.



Genoemde producten