Our favorites

Ontdek de favorieten van ons team! Team Cowboysbag is bij elke lancering weer razend enthousiast over de ontwerpen. Elke collectie is uniek en biedt altijd iets wat we leuk vinden. Een nadeel is wel dat de verleiding telkens groot is om een nieuwe tas aan te schaffen. Stiekem vinden we dat eigenlijk helemaal niet erg, want je kunt immers nooit genoeg tassen hebben, toch? 

Western Allure: Crossbody Valley 

Lieke is helemaal fan van de Crossbody Valley. Dit model heeft een stoere uitstraling door de gesp en maakt deel uit van de Western Collectie, wat duidelijk te zien is aan de details. Of je nu kiest voor zwart of beige, met deze crossbody maak je elke look compleet! 

Lieke – Grafisch Vormgever 

Add a Little Bit of Color 

Als we het over kleur hebben, hebben we het natuurlijk over de nieuwste collectie in samenwerking met Lizet Greve! Marit haar fave is de Handbag Mini Me Aubrey. Niet zo gek, want dit ontwerp is toch geweldig?! Of je nu naar een festival met vriendinnen gaat of een citytrip maakt naar je favoriete stad, deze tas gaat overal mee naartoe! 

Marit – Marketing Manager 

Steel de Show met Crossbody Sunnyvale 

We zijn nog niet uitgepraat over de collectie met Lizet. Claudia vindt de Crossbody Sunnyvale namelijk fanTAStisch! Perfectie bestaat niet, maar de paarse kleur komt erg dichtbij! De tas is ideaal voor elk zomerfeestje. Eén ding is zeker: je steelt gegarandeerd de show. Natuurlijk is groen of beige ook prachtig. Welke kleur kies jij? 

Claudia – Grafisch Vormgever 

Stoer en chique tegelijk! 

Heather haar keuze komt, net zoals die van Lieke, uit de Western Collectie. De robuuste uitstraling gecombineerd met elegante details zorgt voor de perfecte mix. Crossbody Forest voldoet aan al deze kenmerken! Zo kun je de ene dag voor een stoere look gaan en de andere dag voor een elegante uitstraling. 

Heather – Junior Grafisch Vormgever 

On Trend met Leopard Print 

Naast vrolijke kleuren, kan een printje ook geen kwaad. Een leuke panterprint is dan ook onmisbaar in jouw collectie! Phone Bag Starr mag niet ontbreken in jouw collectie, vindt Emma. Het printje is geweldig, maar ook het formaat is perfect als je niet veel spullen mee wil nemen. Té leuk om te combineren met je favoriete looks! 

Emma – Social Media Marketeer 



Genoemde producten